©2017 Move Delft KvK 68445180

5-Weekse cursus Mindful Run Delft

 

De cursus Mindful Run heeft als doel om jou beter laten te ademen, zodat je ook gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: "MEER ENERGIE" en "MINDER STRESS"!

 

Wil je graag in groepsverband leren hoe je mindful kunt hardlopen, dan is de 5-weekse cursus Mindful Run geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor iedere (hard)loper. De training is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende hardloper kan meedoen. 

 

Mindfulness Mindful Run leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

 

Ademhalingstechnieken Veel mensen ademen verkeerd waardoor ze veel te veel energie verbruiken. Binnen Mindful Run gebruiken we de neusademhaling. Ademhalen via de neus is een stuk voordeliger en gezonder dan ademhalen via de mond – ook tijdens het hardlopen.

 

(Hard)lopen Regelmatig sporten helpt een breed scala aan gezondheidsproblemen en ziekten te voorkomen, of reeds aanwezige klachten te verminderen. Veel mensen leggen zich echter teveel prestatiedoelen op. Mindful Run leert je hoe je volop van het hardlopen en de omgeving kunt genieten.

 

Tarief:

Kennismakingsclinic (1 training van 1,5 uur) €15,–

Mindful Run cursus (5 trainingen van 1,5 uur) €95,– 

Heb je nog vragen?: mindfulrundelft@gmail.com 

Aanbod:

5-weekse cursus Mindful Run start op dinsdag avond 5 juni 2018 van 20:30 uur tot 22 uur. De daarop volgende data zijn: 12, 19, 26 juni en 3 juli. Locatie: Knus te Delft. Zavelpad 3 (Delftse Hout)

5-weekse cursus Mindful Run start op woensdag ochtend 29 augustus 2018 van 9:30 uur tot 11 uur. De daarop volgende data zijn:5, 12, 19, 26  september. Locatie: Knus te Delft. Zavelpad 3 (Delftse Hout)

 

Wil je je inschrijven voor een cursus? Klik op:

https://www.mindfulrun.nl/delft/

Vragen?

Stuur een email bericht naar: mindfulrundelft@gmail.com